Efterår 2014

logo

FREDERIKSHAVN – HJØRRING – AALBORG – LØGSTØR – HOBRO

Kære Medlemmer!

Hermed lidt oplysninger fra Jeres fagforening, der jo er den eneste, der arbejder for at forbedre vores pensionsforhold gennem Statspensionisternes Centralforening, (SC.) og i CO 10, som har forhandlingsretten. Selv om vi desværre har mistet 3 medlemmer, og nogle enkelte ikke har betalt kontingent, så vi har været nødt til at slette dem, så  er vi nu oppe på 287 medlemmer i Nordjylland.

Vores næstformand Bent Kirkegaard har overtaget pladsen som formand for Hjørring Seniorklub.

PL.s landskasserer gennem 25 år, Bent Cavour Nielsen, har måttet trække sig tilbage pga. svær sygdom.
Hans opgaver klares af næstformand/sekretær Niels Christensen, indtil vi på generalforsamlingen i Odense den 23. marts 2015 kan vælge en ny kasserer. På sidste hovedbestyrelsesmøde blev det bestemt, at vi skal opdele kassererjobbet i to. En valgt kasserer, og en som er medlemssekretær. Finn Baad, Roskilde, har sagt ja til jobbet som medlemssekretær.

“Kørekort-sagen” der er nu enighed om, at fornyelse af kørekort på grund af alder skal ændres fra det nuværende 70 år til 75 år. Der er endnu ikke sat dato for ikrafttrædelse af bekendtgørelsen.

Generalforsamlingen i 2015 bliver afholdt TIRSDAG DEN 10. MARTS KL. 1200 på politigården i Aalborg og i samarbejde med Aalborg Seniorklub. Menu: Gule ærter med alt tilbehør, og det er gratis at deltage. Det bekendtgøres i henhold til vores vedtægter i “Dansk Politi” og i “Statspensionisten”. Der kommer en indkaldelse med dagsorden pr. mail/brev i starten af 2015.

Regeringen har bestemt, at al post fra det offentlige fra november 2014 skal sendes til en mail adresse, så alle, der ikke er med “på vognen”, skal nok til at forberede sig og få en mailadr. Hvis du får dette pr. post, har vi ikke din (rigtige) mail adresse. SÅ VIL VI GERNE HAVE DEN PÅ: PL.kreds1@gmail.com.

Med venlig hilsen Finn T. Iversen