Referat af tur til Aalborg den 150610

logo

Som besluttet ved seniorklubbens sammenkomst den 6. maj blev turen til Aalborg politigård en realitet.

Vi var meget spændte på, om der nu også var tilstrækkelig interesse i en sådan tur arrangeret midt i juni måned, for vi ved jo godt, at mange af vore medlemmer i denne tid er travlt beskæftiget med havearbejde og lignende dybt seriøse ting. Det viste sig da heldigvis, at for de flestes vedkommende var haven tilsyneladende i den fineste orden, for der var meget fin tilmelding – nemlig 14 personer i alt.

For at gøre turen lidt anderledes blev det besluttet, at turen til Aalborg skulle være med DSB, for på den måde var der ikke problemer med parkering.

Der var afgang fra Hobro jernbanestation kl. 1012, og for ikke at gøre det alt for indviklet, blev der løst turistbillet til samtlige deltagere. Det er for øvrigt en ganske billig måde at rejse på, idet man i 24 timer kan rejse rundt i hele Nordjylland for kun 67 kroner. Det var unødvendigt at fremvise dåbsattest, kontrolløren var ikke i tvivl om, at her var tale om en flok pensionister.
Da det ikke kunne udelukkes, at der kunne være tale om en ret anstrengende tur, blev denne indledt med en lille en til ganen.

Vel ankommet til Aalborg gik vi i samlet optog til politigården, hvor vi blev vel modtaget af Finn Iversen, der havde tilrettelagt rundvisningen på politigården. Det blev en rigtig god rundvisning, hvor vi fik et godt indblik i den daglige arbejdsgang i såvel 112 afdelingen, vagthavende og KSN. Der blev forklaret grundigt, hvordan de forskellige funktioner virkede. Efter gennemgang i denne afdeling var vi i borgerservice afdelingen. Også her blev der grundigt forklaret, hvordan anmeldelser blev behandlet.

Efter et par time på politigården havde sulten så småt indfundet sig. Vi gik derefter på jagt efter et egnet sted, hvor vi kunne få et krus øl og en bid brød. På Storm P i Jomfru Ane Gade fik vi en dejlig frokost til meget rimelig betaling, hvilket jo ikke er uden betydning. Efter frokosten gik vi en tur til havneområdet for at se alt det nye, der er lavet der .
Fra havneområdet gik vi hele vejen til banegården. Det var vi ret stolte af, for det er jo normalt tiden, hvor vi skal have en lille en på øjet.

Alle gav udtryk for, at de havde haft en dejlig tur, og Finn skal have tak for arrangementet på politigården.
Alle ønskes en god sommer